Cerveses de pressió

Estrella Galicia especial
Cervesa de color daurat brillant que parteix d’una seleccio de maltes i llúpols especialment amargs. El seu procés de cocció, fermentació i maduració transcorre al llarg de 20 dies, aconseguint que aquesta cervesa tingui un agradable i característic sabor llúpolat
Aroma: grats, refrescants, on destaquen els tons especiados Aparença: de color daurat brillant Sabor: en boca es presenta neutra i lleugera, amb un matís molt marcat de sabor a llúpol. Contingut alcoholic: 5,5% alc. vol. Temperatura ideal: 5º C

Estrella Galicia 1906 Reserva especial
Elaborada a partir d’una elaborada selecció de malts torrats i llúpol aromàtic de la varietat “Perle” que aconsegueixen donar-li una aroma, color ambre fosc i un marcat sabor a aquests malts. D’abundant escuma cremosa, que es manté durant tot el consum de la cervesa deixant el característic “encaix de Brussel·les” en el got.

Aroma: en la mescla que aporten tant el llúpol com el malt, en aquesta cervesa predomina l’aroma neta, franc i intens d’un malt torrat. Aparença: de color groc daurat intens. Neta i brillant, i d’abundant escuma espessa i cremosa que es manté durant tot el consum. Sabor: en boca es presenta espessa, densa, elegant i rodó, presenta un punt d’amargor elegant que es fon en la boca. Postgust llarg i agradable. Contingut alcohòlic: 6,5% alcvol. Temperatura: 5º C

Maeloc Sidra Seca

Maeloc va ser un bisbe de Bretoña del S.vi, un assentament fundat per bretons a Galícia.La nostra marca és un homenatge a tots aquells que van fer i fan un camí. Maeloc és una actitud davant la vida, l’esperit d’innovar conservant les tradicions i fer les coses noves a la manera de cadascun.

La nostra marca de sidra ha donat el seu nom a un programa de recerca amb el qual pretén dotar d’una base científica a la producció de poma sidrera de Galícia.

A través d’ell, duem a terme un minuciós estudi de varietats de pomes autòctones amb la col·laboració d’entitats i organismes públics.

Ja fa diversos anys que des de Maeloc s’ha potenciat especialment el cultiu de poma ecològica treballant mà a mà amb els agricultors implicats en el projecte.

https://maelocway.com/es/

O’Hara’s Irish Red
La Irish red d’O’Hara’s és perfecta per als amants dels sabors afruitats que es destaquen més gràcies a l’ús  de nitrogen al moment de la preparació d’aquesta tradicional irlandesa.

Aquesta beguda de 4,3% graus d’alcohol deu el seu nom al seu color marró vermellós amb reflexos robí, la qual cosa la fa tota una joia. A més el seu sabor de caràcter sec i amarg destaca amb els gustos torrats ben pronunciats i el toc a caramel i taronja.

I com tota bona beguda fruitera, la seva aroma no deixa escapar les herbes, els matisos a fruita i el malt amb notes torrades. Tota una fantasia per a qualsevol que busqui gaudir d’una cosa dolça però sense deixar a un costat els sabors marcats.

O’Haras Irish Stout
L’O’Hara‘s Stout és una cervesa negra tradicional Irlandesa, elaborada amb una combinació de Malta i una cristal·lina aigua d’irlanda, amb torri elevat, donant a la cervesa un sabor suau amb cos i un toc dolç de la Malta.

Aquesta cervesa és considerada la millor cervesa en categoria Stout del món. Té un 4,3% de volum alcohòlic.

Textura cremosa, a capuccino amb nata muntada, amargor asseca postgust lleuger i suau. Combina bé amb embotits, formatges i postres amb fruites o Xocolata amarga.

Cervesa negra tradicional Irlandesa, de 4,3 % d’alcohol.

51 State IPA
De la cervesera O’Hara ens arriba O’hara’s 51st State una cervesa indian pale ale originària d’Irlanda que té 6è de ABV.

Cervesa estil Irish Pale Ale, que podríem considerar el “IPA” tradicional amb un toc irlandès. Combina l’equilibro de la cervesa europea amb l’aroma a llúpol i amargor de les cerveses americanes. Refrescant i amarga, de final llarg, d’aroma intensa i duradora. Amb notes florals i de fruites.

La 51st State IPA és una cervesa color marró clara, una mica tèrbola, escuma cremosa abundant i persistent. En nas notes a crema, vainilla, i malt suau. EN boca és suau, amargor mitjana, cremosa, maltosa lleu, d’amargor cereal al final, amb notes a vainilla i lleu a alcohol. Pa i massapà.

Aquest IPA sense filtrar, està inspirada en l’estil IPA Inglés. Una mescla de llúpols acuradament triats proporcionen una intensa aroma cítrica i afegeixen una amargor equilibrada. Els malts es combinen per a oferir una sensació suau en boca.

Brewdog Punk IPA
La Punk IPA és una cervesa escocesa inspirada en tendències americanes en el que concerneix l’elaboració i elecció del llúpol.

Aquesta cervesa desprèn un accentuat sabor de llúpol, semblança al de les cerveses que s’elaboren avui dia en les petites cerveseries artesanes d’Amèrica del Nord. Per a l’elaboració d’aquesta Punk IPA, s’ha usat com a base el malt Marris Otter Extra Pale, mentre que els llúpols Chinook, Simcoe, Ahtanum i Nelson Sauvin contribueixen a l’hora de conferir unes aromes característiques a aquesta beguda.

Amb un cuerporubio ataronjat, que recorda al préssec, culmina en una escuma cremosa i persistent de color blanc.

En nas, desprèn lleugeres aromes a herba i fruita. En paladar, es revelen sabors afruitats que evoquen a préssec i fruites tropicals, seguits d’una amargor relativament forta i sec que es prolonga en boca. Després, aquest cedeix el seu lloc a un agradable regust afruitat. Una cervesa agradable, amb fort sabor de llúpol de la marca Brewdog.

Per als acabats d’iniciar que busquen sensacions noves i amb caràcter! Aquesta jove empresa cervesera, BrewDog, és una de les més creatives i destacades dels últims anys.

Amb més d’una desena de creacions úniques, elaborades gràcies a un equip de mestres cervesers de gran talent i originalitat, Brewdog ha sabut trobar el seu lloc en el món cerveser! La marca ha rebut nombrosos reconeixements gràcies a la seva qualitat i singularitat, segell que imprimeixen en cadascun dels seus productes.