Cerveses de pressió

Estrella Galicia especial
Cervesa de color daurat brillant que parteix d’una seleccio de maltes i llúpols especialment amargs. El seu procés de cocció, fermentació i maduració transcorre al llarg de 20 dies, aconseguint que aquesta cervesa tingui un agradable i característic sabor llúpolat
Aroma: grats, refrescants, on destaquen els tons especiados Aparença: de color daurat brillant Sabor: en boca es presenta neutra i lleugera, amb un matís molt marcat de sabor a llúpol. Contingut alcoholic: 5,5% alc. vol. Temperatura ideal: 5º C

Estrella Galicia 1906 Reserva especial
Elaborada a partir d’una elaborada selecció de malts torrats i llúpol aromàtic de la varietat “Perle” que aconsegueixen donar-li una aroma, color ambre fosc i un marcat sabor a aquests malts. D’abundant escuma cremosa, que es manté durant tot el consum de la cervesa deixant el característic “encaix de Brussel·les” en el got.

Aroma
: en la mescla que aporten tant el llúpol com el malt, en aquesta cervesa predomina l’aroma neta, franc i intens d’un malt torrat. Aparença: de color groc daurat intens. Neta i brillant, i d’abundant escuma espessa i cremosa que es manté durant tot el consum. Sabor: en boca es presenta espessa, densa, elegant i rodó, presenta un punt de amargor elegant que es fon en la boca. Postgusto llarg i agradable. Contingut alcoholic: 6,5% alc. vol. Temperatura: 5º C

Murphy’s Irish Red
Murphy’s Irish red, un tipus de cervesa Lager, de fermentació baixa, d’estil irlandès, amb una escuma molt poc gruixuda i amb un color lleugerament cremoso amb tonalitats de vermell granat. És alguna cosa aquosa, i malgrat que el primer xarrup és una miqueta amarg, seguidament la cervesa va prenent un sabor dolç a mesura que el paladar es va acostumant a ella. Cal destacar el malt torrat i fins i tot notes de cafè torrefacte i de caramel, però amb un regust una miqueta amarg pel llúpol, que es manté fins al final. Majorment com totes les ales irlandeses, té poc alcohol: 5%.
L’origen de la Murphy’s Irish red es remunta a 1856, quan James J.Murphy funda la fàbrica d’aquesta marca a la ciutat irlandesa de Cork al costat dels seus tres germans. Una de les primeres cerveses que es van elaborar va ser un tipus ale denominada Lady’s Well, precursora de l’actual Murphy’s Irish Xarxa, que va entrar en escena l’any 1995. El seu catat està marcat per la seva referència de cervesa Lager, i la combinació del malt Pilsen i el malt negre que li aporten el seu color característic.

La Chouffe
Cervesa d’estil Golden Ale Belga d’alta fermentació i segona fermentació en ampoller pel que no es filtra ni es pasteuritza i amb una maduració en celler de 2 mesos de duracion que donen unes caracteristicas unicas a aquesta especialitat cervecera
Aparença: aspecte tèrbol de color daurat, escuma blanca abundant i de bombolla fina. Sabor: refrescant amb clara presència de malts pàl·lids, lleugerament afrutado i agradable amargor en postgusto Aroma: sec i lleugerament condimentat amb coriandre i presència de llúpols aromàtics. Contingut alcoholico: 8% alc. vol. Temperatura: 6-10% C

O’Haras Irish Stout
L’O`Hara`s Stout és una cervesa negra tradicional Irlandesa, elaborada amb una combinació de Malta i una cristal·lina aigua de irlanda, amb torri elevat, donant a la cervesa un sabor suau amb cos i un toc dolç de la Malta.

Aquesta cervesa està considerada la millor cervesa en categoria Stout del món. Té un 4,3% de volum alcohòlic.

Textura cremosa, a capuccino amb nata muntada, amargor asseca postgusto lleuger i suau. Combina bé amb embotits, formatges i postres amb fruites o Xocolata amarga.

Cervesa negra tradicional Irlandesa, de 4,3 % d’alcohol.

Wylie Afterglow IPA
Índia Pale Ale & IPA

Índia Pale Ale rep el seu nom i l’estil únic dels cervesers britànics que estaven fent la cervesa per a l’exportació a l’Índia. Aquest estil té un gust de llúpol intens que s’utilitza per conservar la cervesa per al llarg viatge. Índia Pale Ale té un color d’or de coure amb un gust de malta i mig cos. L’aroma és de moderada a molt fort. OPI funciona especialment bé en el tall de la calor de xili, vindaloo o la cuina de Sichuan.

Cervesa negra tradicional Irlandesa, de 4,3 % d’alcohol.

Kopparberg Sidra Fresa – Lima
La sidra de maduixa i llima Kopparberg combina la sueve sidra de poma Kopparberg amb suc de maduixa i llima, obtenint així un sabor molt afrutado amb una inconfusible aroma a maduixa.
Sidra tradicional sueca de 4,0 % d’alcohol.

Kopparberg Sidra Pera
La sidra sueca Kopparberg de pera és una de les sidras més populars de la famosa compañia sueca.

La recepta original d’aquesta sidra de pera data de 1930, i es caracteríza per utilitzar en la seva fermentació per utilitzar peres d’excel·lent qualitat i aigua naural suau.

La sidra de pera Kopparberg és de color clar, de sabor afrutado i molt refrescant..

Sidra tradicional sueca de 4,5 % d’alcohol.